Премиум Достапен луксуз

Korea
Korean Premium

SsangYong е премиум марка со над 67-годишна историја. Познат и како "корејскиот Мерцедес", SsangYong не само што гарантира со своето име за највисокото ниво на квалитет на своите производи, туку им дава на клиентите можност за порачка на автомобил "по мерка" - индивидуален до последниот детал. Се разбира, ексклузивниот дистрибутер за Северна Македонија, Мак Ратола, нуди и готови, внимателно конфигурирани решенија, достапни од лагер. Тие ги задоволуваат најчестите барања на нашите клиенти.

Индивидуалниот пристап при конфигурацијата на вашиот автомобил води кон изготвување флексибилни лизинг планови прилагодени кон индивидуалните потреби на секој клиент. Нашите консултанти ќе Ви помогнат во изборот на новиот втомобил, но и ќе Ви предложат најдобро лизинг решение.