Компанија од Ратола Групацијата

Компанијата Ратола се карактеризира со професионализам, динамична развојна стратегија и професионален однос кон клиентите и деловните партнери.
Компанијата е ексклузивен застапник на SSsang Yong Motor Company / KGM (Јужна Кореjа) и на BRABUS GmbH (Германија) от 2006 г. за Северна Македонија.

Како дел од Ратола Групацијата, Мак Ратола д.о.о. своите активности во Македонија ги започна во 2005 година. Влечејќи инспирација од неколку децениското богато искуство на Ратола Групацијата - а кое го карактеризира врвно искуство и стручност при давањето услуги и поддршка, ние со гордост ги истакнуваме нашите задоволни клиенти, квалитетот на понудените услуги и конкурентните цени.
Нашата мисија е фокусирањето врз клиентите и нивното задоволство.
Нашата цел е да изградиме долгорочни врски со секој клиент, на начин кој значи давање професионални пост-продажни услуги и техничка поддршка.
Контактирајте не за повеќе информации.