Избегај од обичното

Tivoli е елегантен градски кросовер со современ дизајн и водечки во класата динамика и сигурност.


Акценти

• Евро 6 мотори

• 4x4 со блокада на диференцијалот

• 6-степен автоматски менувач AISIN

• До 7 воздушни перници

• Ниска потрошувачка на гориво и CO2 емисии

Научете повеќе...

Лидер во технологиите

Новиот SUV Корандо е стилска комбинација од комфор, водечки во класата технологии, докажан корејски квалитет и сигурност оценета со 5 ѕвездички, сертифицирана од Euro NCAP.


Акценти

• Евро 6 бензински и дизел мотори

• 4x4 со блокада на диференцијалот

• 6-степен автоматски менувач AISIN

• До 7 воздушни перници

• Автономен систем за сигурност "Deep Control’

Научете повеќе...

Грациозниот, но моќен и автентичен 4х4 знаменосец

Новиот Rexton Ви дава повеќе во секој поглед. Повеќе присуство. Повеќе престиж. Повеќе сила. Повеќе сигурност. Повеќе стил. Повеќе простор. Проектиран и од внатре и од надвор со внимание кон најситните детали, дополнет со бескомпромисната проодност, тој настапува како примерок од највисока класа.


Акценти

• Број на места: 7

• Погон: 4х4

• 8-степен aвтоматски менувач

Научете повеќе...

Мултифункционален пикап од висока класа со двојна кабина

Споделувајќи заедничка платформа со SUV знаменосецот Rexton G4, новиот пикап Musso/Musso Grand може да повлече 3.5 тони и да носи еден тон + петмина возрасни


Акценти

• Погон: 4х4

• Ултра-цврста шасија

• Товарна носивост до 1 тон

• Влечење до 3.5 тони

• Товарна платформа со површина 2.04 м2 која збира цела Евро-палета

Научете повеќе...