Вашият автомобил е в добри ръце

Пълно обслужване на едно място - бързо, удобно, сигурно! Автосервизи Ratola предлагат гаранционно обслужване на марките SsangYong и BRABUS, както и извънгаранционно сервизно обслужване на почти всички автомобилни марки. В допълнение към високото качество и конкурентни цени на нашите услуги, ние сме в състояние да предложим оригинални и алтернативни резервни части на най-добри цени.

Общите условия за ремонт на автомобили в сервизите на Ратола можете да изтеглите от тук.

Когато избирате Автосервиз Ратола за "личен лекар" на Вашия автомобил, Вие получавате не просто услуга, а комплексна грижа, която ще Ви спести време, нерви и непредвидени разходи. Две посещения годишно обикновено са достатъчни, за да бъде Вашият автомобил в изрядно техническо състояние и с валидни документи, с което си осигурявате безгрижно шофиране през цялата година.

Обадете ни се, за да получите информация за наличности на части и аксесоари, да запишете час за сервизна услуга или технически преглед, да сключите застраховка или да разберете на колко биха оценили стария Ви автомобил експертите на Автокъща Ратола.

Струва си да опитате...

Почистване на купето с озон

Високотехнологичният микробиологичен обеззаразител за автомобили, с който работи Автосервиз Ратола, използва оксидиращите качества на озона, за да пречисти купето от всички възможни замърсители и алергени.
Чрез йонизация на въздуха, устройството създава нестабилна алотропна форма на кислорода, а именно O₃ (озон), който, благодарение на окислителните си качества, елиминира всички видове нечистотии, натрупани в купето.
Той премахва натрупаната влага от текстилните покрития и изпарителите на климатиците, отстранява неприятните миризми от всякакъв произход (смог, цигарен дим, домашни любимци, застояла влага от дъжд или автомивка), унищожава потенциалните алергени.
Car Ozone Cleaning

Азот вместо въздух в гумите

Азотът е инертен газ, което означава, че почти не променя обема си при промяна на температурата, докато въздухът при повишаване на температурата (контакт с горещ асфалт, бързо каране, рязко спиране и т.н ) разширява обема си и това води до повишаване на налягането в гумите.
Непостоянното налягане в гумите, напомпани с въздух, води до промяна на поведението на автомобила на пътя.
Помпайки гумите с азот, вместо с въздух, избягваме неприятните последствия от промяната в налягането. Ще усетите ефекта от азота като по-мека возия, а до следващата смяна на гумите едва ли ще Ви се наложи донапомпване, освен ако не спукате гума, което също е по-малко вероятно при гума, напомпана с азот.
Car Tire Change

Предимствата да пазарувате оригинални части и услуги от Ratola

Нашето обещание

Ние, в Ратола, се стремим да останете изключително щастливи от нашите продукти и услуги.
Работим и се усъвършенстваме непрекъснато, за да Ви предоставим не просто услуга, а преживяване, което да Ви удовлетвори напълно - това е обещанието на марката Ратола.
За да изпълним това обещание, ние работим с внимателно подбрани реномирани доставчици, провеждаме обучения в България и чужбина с високо квалифицирани трейнъри, извършваме атестации на персонала и редовен качествен контрол.

Дружество "Ратола Сервиз" ЕООД притежава сертификат по ISO 9001:2008 с номер QMS 03263.

Вашите предимства

  • Гаранцията на Ратола, която покрива само продукти и услуги, закупени от нас или наш дилър. Неоторизираните доставчици и сервизи не могат да дадат нашите гаранции.
  • Купувайки продукти и услуги на Ратола, Вие можете да сте сигурни, че получавате честна цена и най-доброто възможно обслужване преди, по време на и след сключване на сделката.
  • Персоналът на Ратола е високообразован и компетентен, обучен, сертифициран и с необходимия опит за да Ви осигури качествена поддръжка и сервиз.
  • Вашият автомобил има документирана сервизна история. Това означава сигурност, оптимизация на разходите и по-висока стойност на вторичния пазар.
  • Постоянно действаща отстъпка за лоялни клиенти, с която Ви благодарим за оказаното доверие.