Избягай от скуката

Tivoli е елегантен градски кросовър със съвременен дизайн и водещи в класа динамика и сигурност.

Роден от футуристичия концепт XIV, този компактен SUV е проектиран така, че да надхвърли очакванията Ви във всяко едно отношение: изцяло нова платформа, актуален динамичен и мускулест силует, модерен нов интериор, нова линия двигатели, водеща в класа сигурност и наистина очарователно име, прочетено отпред назад и отзад напред.


eXciting Lifestyle Vehicle

XLV е елегантен градски кросовър със съвременен дизайн и водещи в класа динамика и сигурност. Роден от футуристичия концепт XLV-Air, този компактен SUV е проектиран така, че да надхвърли очакванията Ви във всяко едно отношение: изцяло нова платформа, актуален динамичен и мускулест силует, модерен нов интериор, нова линия двигатели, водеща в класа сигурност.


С европейско лице и сърце

Rexton е запазена марка със собствен живот, особено във втората си родина - Европа. Изгрелият в зората на XXI-и век флагман на SsangYong е събрал най-доброто от най-добрите на Стария континент, за да стане това, което е - уникална комбинация от сила и изящество.

Стиловият концепт на Рекстън, създаден в Торино (Италия) от водещото студио за автомобилен и промишлен дизайн Italdesign-Giugiaro е разработен върху платформата на Mercedes M Class, а основните възли и агрегати са доставяни или лицензирани от Мерцедес-Бенц.


Спортен пикап

Целта на концепта SUT 1 е простичка - да се превърне в най-добрия пикап на света. Проектиран в духа на цялостната дизайнерска философия на SsangYong Motor, а именно "елитен, силен, специален" проектът SUT 1 добавя нов, модерен стил към класическия пикап дизайн. Със своя просторен интериор, остри щрихи и рязко открояващи се фарове, този динамичен, як и модерен пикап е идеален както за къмпинг и ски пътешествия, така и за работа или ежедневно шофиране в града.