Концепција Доверливост комбинирана со рафинираност

musso sea cover
Употреблив и уникатен

Musso е создаден со идејата да понуди максимална вредност и употребливост за вложените пари, точно како што и биле замислени првите пикапи како тип на автомобили.


Екстериер Две можни должини на каросеријата

musso exterior cover
Разноврсност, за максимална вредност

Musso се произведува во верзии со двојнa кабинa и две должини на каросеријата.

Класичниот Musso (Rexton Sports во Кореја) е луксузно мулти-функционално превозно средство со спортски дух.

Продолжената верзија - Musso Grand - е маркантен работен пикап, готов да ги исполни сите поставени задачи на фармата, во магацинот или на полето.

Musso и Musso Grand се привлечни автомобили, кои не само што ги исполнуваат, но и ги надминуваат очекувањата од еден пикап.


musso grand exterior cover 4

Палета на бои (Екстериер)

Изборот на бои на автомобилот во голема мера ја одразува личноста на неговиот сопственик. Од нежното "Благородно бело" до класичното "Космичко црно", Musso може да биде порачан во 8 различни елегантни бои.

Grand white Grand white

Изборот на бои на автомобилот во голема мера ја одразува личноста на неговиот сопственик. Од нежното "Благородно бело" до класичното "Космичко црно", Musso може да биде порачан во 8 различни елегантни бои.

Забелешка за боите: Нијансите на бојата може малку да се разликуваат од покажаните снимки поради особеностите на фотографијата и нагодувањата на Вашиот монитор. Ве молиме, пред да направите порачка, да направите споредба со мострите на бои кои се достапни кај Вашиот авторизиран дилер.

Grand White
Grand White
Silky White
Silky White
Fine Silver
Fine Silver
Marble Grey
Marble Grey
Maroon Brown
Maroon Brown
Indian Red
Indian Red
Atlantic Blue
Atlantic Blue
Space Black
Space Black

Забелешка за боите: Нијансите на бојата може малку да се разликуваат од покажаните снимки поради особеностите на фотографијата и нагодувањата на Вашиот монитор. Ве молиме, пред да направите порачка, да направите споредба со мострите на бои кои се достапни кај Вашиот авторизиран дилер.


Ентериер Висококвалитетен и практичен

musso interior cover
Пријатна и комфорна кабина

Ентериерот на Musso е рафиниран и елегантен. Седиштата се со ергономска конструкција, за да не го заморуваат корисникот дури и при долги патувања.

Вградените џебови во сите врати можат да соберат карти, шишиња со вода и други неопходности и се лесно достапни.

Во централната конзола се вградени USB-порт, штекер за полнач и двоен држач за чаши, додека патниците на вториот ред располагаат со сопствени држачи за чаши и држачи на B-столбовите кои помагаат при влегување и излегување.


Внатрешен пакет достапен во 3 бои

musso interior front colour black
Црни седишта со црн тапацир на таванот
musso front colour brown
Кафени седишта со црн тапацир на таванот
musso front colour grey
Црни седишта со сив тапацир на таванот