Претставник за Северна Македонија

Мак Ратола

Борис Траjковски 21, Скопје 1000

Google maps icon GPS N 41.978209 E 21.447503

www.ssangyong.mk

Возила:

тел: 071/233-888;Делови:

тел: 071/233-888;


Дилер Скопје

Аутомакедонија АД

Борис Траjковски 21, Скопје 1000

Google maps icon GPS N 41.978209 E 21.447503

www.automakedonija.com.mk

Овластен дилер и сервисер:

тел: 02/3103 130