Дизајнерска Концепција My smart urban SUV

Tivoli Seoul Korea
Tivoli fun

Избегај од обичното

Tivoli е елегантен градски кросовер со современ дизајн и водечки во класата динамика и сигурност.

Настанат од футуристичниот концепт XIV, овој компактен SUV е проектиран така, да го надмине очекувањата во секој поглед: комплетно нова платформа, актуелна динамична и мускулеста силуета, модерен нов ентериер, нова линија мотори, водечка во класата сигурност и навистина шармантно име, прочитано од напред, и обратно:

Tivoli GIF

Екстериер Новиот градски кросовер

Создаден да инспирира и возбудува

Изборот на бои на автомобилот во голема мера ја одразува личноста на неговиот сопственик. Tivoli може да биде порачан во 7 модерни надворешни бои и 7 возбудливи двобојни комбинации за уште поперсонализиран изглед.

Tivoli white bicolore Tivoli white bicolore

Изборот на бои на автомобилот во голема мера ја одразува личноста на неговиот сопственик. Tivoli може да биде порачан во 6 модерни надворешни бои и 6 возбудливи двобојни комбинации за уште поперсонализиран изглед.

Забелешка за боите: Нијансите на бојата може малку да се разликуваат од покажаните снимки поради особеностите на фотографијата и нагодувањата на Вашиот монитор. Ве молиме, пред да направите порачка, да направите споредба со мострите на бои кои се достапни кај Вашиот авторизиран дилер.

Bicolore:
Grand White
Grand White
Silent Silver
Silent Silver
Platinum Gray
Platinum Gray
Cherry Red
Cherry Red
Dandy Blue
Dandy Blue
Space Black
Space Black
Monotone:
Grand White
Grand White
Silent Silver
Silent Silver
Platinum Grey
Platinum Grey
Cherry Red
Cherry Red
Dandy Blue
Dandy Blue
Space Black
Space Black

Забелешка за боите: Нијансите на бојата може малку да се разликуваат од покажаните снимки поради особеностите на фотографијата и нагодувањата на Вашиот монитор. Ве молиме, пред да направите порачка, да направите споредба со мострите на бои кои се достапни кај Вашиот авторизиран дилер.


Ентериер Високо ниво на опременост

Tivoli dashboard

Внатрешен простор Ергономија и луксуз

Внатрешниот простор е едно од најубавите нешта кај Tivoli. Луксузниот ентериер е дизајниран до најситниот детал, а во функција на максимално уживање на патниците во просторната кабина. Како резултатат на ова Tivoli ќе ве воодушеви со модерна и изненадувачки просторна кабина за еден компактен SUV.


Со огромно внимание кон секој детал

Новиот Tivoli може да се пофали со ентериер кој ги надминува очекувањата дури и на најпребирливите клиенти - со модерно и ергономично место за возачот и луксузна кабина за максимален комфор на секој од патниците.

Верзијата Premium е опремена со греени кожни седишта и ниво на опрема кое е недостижно за конкурентите во оваа класа.

Tivoli 2-color interior
Tivoli heated seats
Premium двобојни кожни седишта со греење
Tivoli ventilated seats
Premium двобојни кожни седишта со вентилација
Tivoli black interior
Еднобоен салон во црно
4 опции за тапицирот на седиштата:
• Текстил
• Комбинација од вештачка кожа и текстил
• Вештачка кожа
• Природна кожа
Tivoli soft gray interior
Двобоен салон во светлосиво и црно
4 опции за тапицирот на седиштата:
• Текстил
• Комбинација од вештачка кожа и текстил
• Вештачка кожа
• Природна кожа