Урбаниот Класик

Korando го возвиши концептот на SUV возилата до нови височини

Одберете ја вашата боја:

Silent Silver
Silent Silver
Tonic Grey
Tonic Grey
Sable Grey
Sable Grey
Vitamin Red
Vitamin Red
Space Black
Space Black
Grand White
Grand White

Избор на боја на автомобилот одразува многу за личноста на возачот.
Од нежната Гранд бела до радосната Витамин црвена, Korando нуди изобилство на можности при одлуката за избор на вашата боја.

Еволуција и рафинираност

Сè што некогаш ќе посакате во еден SUV

Korando Exterior Front Right

SUV, редефиниран

Korando се трансформираше во еден динамичен, а сепак елегантен класик за сите времиња. Korando го крена SUV концептот до нови височини со цел да ги задоволи новите потреби и барања на автомобилскиот пазар. Ова возило може да се пофали со елегантен дизајн со моќно тело и закривени линии кои креираат убавина со безвременски квалитет.

Урбана класика
Korando е гордо исправен и елегантен. Исклучителната вредност и перформансите кои ги поседува, претставуваат се' што некогаш ќе посакате од еден SUV.

Korando radiator grill

Маска на ладилникот и браник во две нијанси, акцентирани со хромирани детали

Мрежестата решетка придонесува за спортски изглед на предниот дел, додека браникот во две нијанси и со хромирани детали убаво се вклопува со предниот дел на возилото, додавајќи доза на луксуз.


Korando welcoming light

Светло што ве поздравува

Поздравувачкото светло ја гарантира безбедноста на возачот и совозачот додека тие влегуваат/излегуваат од возилото, така што ја осветлува околината.

Korando front fog lamp

Предни светла за магла

Предните светла за магла доследно се вклопуваат во браникот во две нијанси.


Korando front wheel well

Харизматичен, а сепак Елегантен


Стајлингот е урбан со додадени спортски елементи, заради истакнување на моќта и перформансите.
18" сребрени тркала го акцентираат спортскиот дух.

Korando light alloy wheel 16x215/65R

тркала од лесна легура 16x215/65R

Korando light alloy wheel 17x225/60R

тркала од лесна легура 17x225/60R

Korando light alloy wheel 18x225/55R

тркала од лесна легура 18x225/55R

Елегантен и префинет

Грациозна силуета

Korando exterior back design

Естетиката во детали

Страничната карактерна линија се протега до задниот дел, а „мачкините очи“ се вклопуват во браникот со две нијанси.
Таквите завршни допири го потенцираат динамичниот и луксузен ефект, со што Korando се двои гордо и забележливо во толпата.

  • Задната светлосна група ги прикажува своите уникатни заоблени линии.
  • Хромираните детали на петтата врата допринесуваат за луксузниот изглед.

Korando back design dual tail pipe

Две издувни цевки

Хромираниот двоен издув му дава на задниот дел дополнителен спортски дух.


Korando exterior roof rail

Кровни носачи и сончев кров

Кровните носачи придонесуваат за робусниот изглед на еден вистински SUV. Електронски контролираниот сончев кров може да се отвори со лизгање и накосување, а има и можност за прекривање на стаклото како би се одржала свежината во кабината.

Korando back design led high mounted stop lamp

Led стоп светло во заднот спојлер

Led стоп светлото е фино хармонизирано со заднот спојлер во боја на каросеријата.