Придружете
ни се!

Можете да го споделите нашиот успех, сега.
Станете овластен SsangYong дилер! повеќe...

Join us

SsangYong Korando

Стилизиран во Италија. Изработен во Јужна Кореја.

Сега од 17'200 Euro!
повеќe...

Korando Special Offer

SsangYong
Rexton

Ново лице,
ново срце!
7 седишта.

Сега од 25'500 Euro!
повеќe...

Rexton W Special Offer

SsangYong
Tivoli

Доаѓа во Македонија
оваа есен.

Резервирајте го својот нов Tivoli!
more...

Tivoli Special Offer