Нови технологии - нови възможности

Tivoli tech cover
Tivoli smart cluster navigation screen
Как да бъдеш актуален, специален и привлекателен

Версиите Style, Comfort и Premium имат интелигентно табло, светещо в шест различни цвята, които можете да сменяте в зависимост от настроението си, а всички версии са серийно оборудвани с бордови компютър, показващ налягането в гумите, средния и моментния разход, изминатото разстояние, оставащите километри до изпразване на резервоара и външната температура.


Tivoli 6-speed automatic transmission from AISIN Seiki
Водеща в класа динамика

Високотехнологични функции за подобряване на ефективността и увеличаване на удоволствието от шофирането

Новият 1.5 GDi (163 к.с.) турбобензинов двигател на Тиволи, отговарящ на емисионния стандарт Евро 6, може да се комбинира с предно или 4х4 задвижване. Специално оптимизираните 6-степенна механична и 6-степенна автоматична скоростна кутия AISIN гарантират гладка возия и отлична динамика.


Сигурност Семейството на първо място

Tivoli body construction & airbags
Tivoli e изключително здрав и сигурен

Създаден от SsangYong - производител на високопроходими автомобили с огромен опит, Tivoli е проектиран така, че да гарантира устойчивост на пътя и извън него. Над 70% от конструкцията на купето му е изработена от високоякостна стомана, а за да се сведе до минимум деформацията при удар, 10 ключови зони са допълнително подсилени чрез пресоване при висока температура.

За още по-надеждна защита на всички пътници, Тиволи е оборудван със 7 въздушни възглавници, включително възглавница за колената на водача, както и с редица модерни системи за сигурност като двойни предопъвачи на коланите на петте седалки, звукова сигнализация за незакопчан колан, ISO FIX конектори за детски столчета и най-новите електронни системи за активна защита, помагащи на водача да избягва инциденти на пътя.


Габарити

front side back