Върховно предствяне на пътя и извън него

Високотехнологични функции за по-добра ефективност и максимално удоволствие от шофирането

Rexton towing capacity

Създадена от SsangYong, производител на всъдеходи с огромен опит, цялостната структура на Rexton е подчинена на стабилността - както на пътя, така и извън него. Новите двигатели и доказаното задвижване, усъвършенствано с модерни технологии, предлагат най-страхотно усещане, което можете да очаквате, управлявайки истински високопроходим автомобил.

Силно ново сърце

По-добро представяне от всякога

Rexton 2.0 e-xDi engine

Новият RX220e-XDi турбодизелов двигател с директно впръскване, с работен обем от 2,2 литра и мощност от 178 к.с., отговаря на европейския стандарт за контрол на вредните емисии Евро 6. Максималният му въртящ момент се поддържа в диапазона между 1,400-2,800 оборота в минута.

Двигателите XDi са в състояние да работят по най-добрия начин дори когато пътните условия са лоши. Използването на моторно масло с нисък вискозитет (5W 30), издържало екстремните тестове на Mercedes-Benz, прави смяната на масло по-рядка, а иновативната система multi-twister намалява значително разхода на моторно масло.

Превключи на по-висока скорост!

Качествена механична или автоматична трансмисия за всеки стил на шофиране

Rexton 5-speed automatic transmission from Mercedes

6-степенна механична скоростна кутия

Покривайки широк диапазон от предавателни числа, 6-степенната механична скоростна кутия е разработена за по-добро начално ускорение и висока горивна ефективност при шофиране на магистрала при ниски обороти. Чрез оптимизация на смазването е подобрена цялостната работа и надеждността на скоростната кутия, а специално внимание е отделено на намаляването на шума при смяна на предавките.

7-степенна автоматична скоростна кутия от Мерцедес

Автоматичната трансмисия 7G-tronic, произведена с технология от Mercedes-Benz, осигурява гладко и тихо превключване на предавките. Усъвършенстваният изкуствен интелект следи движението на автомобила и може да предвиди намеренията на водача, докато оптималната смяна на предавките осигурява най-доброто представяне при шофиране с висока скорост, като едновременно с това подобрява разхода на гориво.

Динамично шофиране, комфортно пътуване

Удобство на лимузина, здравина на SUV

Rexton performance

Rexton W разполага със същите съвременни технологии, отговарящи за гладката и комфортна возия, които можете да откриете в една луксозна лимузина. Пътуването в този SUV е гарантирано удоволствие както за водача, така и за пътниците.

Съвременно окачване за безопасно и приятно пътуване

Rexton suspension

Предни колела: независимо окачване с двойни триъгълни носачи и винтови пружини

Предните колела се поддържат от горните и долни рамена на носачите така, че винаги да са в контакт с пътя за по-добра стабилност. За гладката возия допринасят и двойно действащите газови амортисьори, стабилизиращата щанга и винтовите пружини.

Задни колела: 8-звенно независимо окачване

Rexton W има същите съвременни системи за окачване, които са използвани при много от луксозните лимузини за постигане на ниски нива на шума, което е от изключително значение както за пътното поведение, така и за комфортната возия. Всяка връзка изпълнява специфична задача при позиционирането на колелото, за да осигури постоянна стабилност на управлението при променящи се пътни условия. Нещо повече - колелата се движат независимо едно от друго, намалявайки тресенето на шасито по неравни терени и поддържайки оптимален контрол по всяко време.


Part-time 4WD: Автентичното SUV изживяване

Непостоянното 4х4 задвижване е огромно удобство и предимство на Rexton W. При нормални пътни условия, автомобилът се задвижва само от задните колела, намалявайки разхода на гориво поради по-ниското съпротивление от триенето при движение. Когато има нужда от допълнителна тяга и сцепление, водачът може да превключи на 4х4 задвижване в движение.


Rexton 2WD Mode

Нормални пътни условия

Режим на задно предаване

При нормални пътни условия, 100% от въртящия момент на двигателя задвижва задните колела, така че Rexton да работи с максимална ефективност.


Rexton 4WD Mode

Заснежени и заледени пътища

Режим на двойно предаване

Когато има нужда от допълнителна тяга и сцепление, водачът може да превключи на 4х4-задвижване без да се налага да спира. Този 4х4 режим намира приложение и при изкачване на стръмен наклон, защото осигурява на Rexton винаги плавно потегляне и безопасно движение.


Rexton 4WDL Mode

Хлъзгави наклони и тежки офроуд условия

Задвижване на 4-те колела с понижаваща предавка (4WD Lock)

Използвайте функцията за ръчно заключване на диференциала и принудително разпределяне на въртящия момент между предните и задните колела при скорост до 40 км/час. Заключващият се диференциал е задължителен за всеки любител на къмпинга и природата, защото е широко използван при дърпане на ремаркета с лодки или преминаване през тежки скалисти терени.


Rexton towing capacity