Солидната платформа - основа на сигурността

Максимална защита при удар

Rexton platform

Rexton W е проектиран така, че да издържа на удар и натиск, ефективно защитавайки всички пътници. Предната му напречна греда е монтирана върху рамата, а предната и задната брони са подсилени за по-добро поглъщане на силата при удар отпред или отзад. Шасито, като цяло, е допълнително укрепено с покритие от високоякостна стомана. Вътре в купето, водачът е защитен от чупеща се при удар кормилна колона, предпазен колани с предопъвачи и ограничители на натоварването и въздушни възглавници.

Надеждната защита

Превъзходна здравина и още нещо

Rexton solid reinforcement

Ултраяка рама

Високоякостната рама с трислойна конструкция е изградена така, че да поглъща и разсейва удари от всякакъв вид. Това означава по-малко вибрации в нормален режим на работа, по-голяма устойчивост и дълъг живот на купето като цяло, както и много по-добра защита в случай на катастрофа.


Rexton airbags

Предни и странични въздушни възглавници

При удар или катастрофа, пътниците са защитени от предни и странични въздушни възглавници.

Rexton side impact bar

Странични защитни греди

Вградените във вратите стоманени греди осигуряват оптимална механична защита при страничен удар.

Интелигентна активна сигурност

Изобилие от системи за предотвратяване на катастрофи

Rexton HDC system

Пълен контрол при всякакви обстоятелства

Rexton W е оборудван с най-модерните системи за активна сигурност, включително Електронна Стабилизираща Програма (ESP) с интегрирана система за електронно разпределение на спирачната сила (EBD), антиблокираща спирачна система (ABS), спирачен асистент (BAS), тракшън-контрол (TCS) и активна защита срещу преобръщане (ARP).

Система за контрол на спускането (HDC)

Когато наклонът при спускане достигне 10% или повече, системата HDC поема контрола върху спирачките и поддържа бавна и постоянна скорост на движение на автомобила. Така водачът може да се съсредоточи единствено върху управлението.

Електронна Стабилизираща Програма (ESP)

Усъвършенстваната Електронна Стабилизираща Програма (ESP) следи пътните условия и положението на автомобила, като има готовност да регулира мощността от двигателя и спирачната сила автоматично, ако водачът изгуби контрол върху мокър или заледен път или заради рязък завой при висока скорост.


Rexton ESP

Превенция на катастрофи, свързани с неправилно спиране

Rexton ESP

Превенция на преобръщане при излизане от пътя


Rexton's Brake Assist System

Спирачен асистент (BAS)

Спирачният асистент помага дори на хора с крехко телесложение да приложат достатъчно спирачна сила в случай на аварийно спиране. Упражнената върху спирачния педал сила се измерва електронно и се допълва автоматично, при необходимост, за предотвратяване на катастрофа.

Rexton's Active Rollover Protection

Активна защита срещу преобръщане (ARP)

Системата ARP се намесва тогава, когато страничните сили, действащи върху автомобила, станат прекалено големи, например при рязка маневра или обратен завой. В този случай, ARP регулира мощността на двигателя и спирачната сила така, че да задържи автомобила прав.


Rexton's Tyre Pressure Monitoring System (TPMS)

Система за следене на налягането в гумите

Системата за следене на налягането в гумите Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) постоянно мери налягането в гумите и когато установи нередност, отправя към водача предупреждение, съответстващо на степента на спешност.

Rexton's parking sensors

Система за разпознаване на препятствия

Четирите сензора на задната броня намаляват до минимум „мъртвата зона​​“ в полезрението на водача и предотвратяват инцидентите при паркиране. За още по-добър външен вид, цифровите датчици могат да са боядисани в цвета на бронята.

Детска сигурност

Без компромис!

Rexton isofix system

Isofix котви и автоматично заключване на вратите

Всички ние сме загрижени за сигурността и безопасността на нашите деца. Системата ISOFIX предлага по-сигурен и лесен начин за инсталация на детски столчета в автомобилите. Международният стандарт ISOFIX е приложен и в Rexton W за безкомпромисна сигурност и комфорт на детето. За още по-надеждна защита на всички пътници, системата за автоматично заключване на вратите се задейства при достигане на скорост от 50 км/ч.


Rexton ISOFIX anchorage

ISOFIX котва за детско столче

Speed-sensing door lock

Автоматично заключване на вратите


Забележка: Уверете се, че децата са правилно закопчани в детското столче, седалка или предпазен колан - което осигурително средство е подходящо за тяхната възраст, височина и тегло.