Новото лице на легендата

Стилна "модерна класика"

Иконичен в класическата си Джуджаро версия, Rexton W запазва оригиналните си златни пропорции, добявяйки нови деликатни линии и повърхности, които завършват модерния му стил и извайват новото му лице. Новият Rexton W е проектиран така, че да внушвава динамика, запазвайки облика на пълноразмерен SUV.

Дизайн на предницата

Високи технологии и лукс

Новият Rexton W се характеризира като комбинация от елегантност и традиционни 4x4 стойности. Стилът на предницата му се отличава с нова радиаторна решетка, прожекторни фарове и LED дневни светлини, които му придават съвършено актуален вид.


Rexton headlamp

Хипнотизиращ “орлов поглед"

Класният вид на прожекторните фарове на Rexton W е подсилен от позициониращите светлини с L-образни LED светлинни водачи, които обрамчват и открояват светлинния блок.

Rexton LED fog lamp

LED фарове за мъгла

Проектирани да допълват основните предни светлини на Rexton, новите бели LED фарове за мъгла изглеждат също толкова стилно и осигуряват отлична видимост в мъгла или снеговалеж.


Rexton radiator grille

Широка и агресивна радиаторна решетка

Трите хромирани ламели на радиаторната решетка хармонират с предната емблема, придавайки на Rexton W класически изтънчен вид.

Rexton hood

Кубични щрихи на предния капак

Линията на предния капак запазва кубичния ефект, създавайки усещане за маса и традиционна SUV устойчивост.

Страничен изглед

Верен на стила на марката

Rexton side view

Характерната странична линия на Rexton не може да бъде сбъркана - тя е отлично балансирана, а хромираната лайстна подчертава хармонията между отделните елементи, придавайки завършеност на луксозния дизайнерски проект.

Rexton W emblem

Новата емблема на Rexton W

Емблемата с двойно “W”, означаващо ”World class/Work of art” (световна класа/произведение на изкуството), е инкрустирана в дясната D-колона, за да подчертае високата класа на SUV-флагмана на SsangYong.


Rexton LED mirrors

Сгъваеми огледала с подгряване

Продължавайки кубичната линия на предния капак, страничните огледала на Rexton W са с вградени LED-пътепоказатели, модерна ъгловата форма и увеличена площ за по-добра видимост. С ел. управление и отопление, те не се замъгляват от студ или влага.

Rexton inox-finished side steps

Странични стъпенки с иноксово покритие

Новите стъпенки на Rexton W, подчертаващи страничната му линия от предния до задния калник, са с покритие от неръждаема стомана, което, освен че е практично, създава усещането за изисканост и лукс.


Bridgestone tyre

Гуми Bridgestone


Блестящото представяне на тези гуми е доказано в състезанията от F1, спонсорирани от Bridgestone, а отличният им дизайн е очевиден. (Предлагат се само с 18-цоловите алуминиеви джанти.)

16” light alloy wheel for Rexton W

16” алуминиеви лети джанти

Rexton 18 inches light alloy wheel

18” диамантено рязани лети джанти

Rexton 20 inches tuning wheels

20" тунингови лети джанти (по запитване)

Дизайн на задницата

Съвършените финални щрихи

Rexton exterior back design

Комбинираните задни светлини с LED-светлинни водачи и задният спойлер с високо монтиран LED-стоп елегантно завършват луксозния и модерен облик на лифтирания мощен всъдеход.


Rexton rear lamps

Комбинирани задни LED светлини

Модерните задни LED светлини комбинират в общ блок позициониращи светлини с L-образни светлинни водачи, стоп-светлини и задни фарове за мъгла.

Rexton LED stop lamp

Високо монтиран LED стоп

Придава спортна нотка на големия всъдеход и подобрява безопасността на движение, сигнализирайки на водачите на следващите автомобили, че спирачката е натисната.

Цветова палитра

Благородството задължава

Изборът на цвят на автомобила отразява до голяма степен личността на водача. От благородното бяло или модерните нюанси на сивото, до вечното "космическо черно", Rexton W може да бъде поръчан в шест класни разцветки.

Изберете своя цвят като кликнете върху него:

Grand White
Grand White
Silent Silver
Silent Silver
Techno Grey
Techno Grey
Dandy Blue
Dandy Blue
Jazz Brown
Jazz Brown
Space Black
Space Black

Забележка за цветовете: Цветовете на боята може леко да се различават от показаните снимки поради особеностите на фотографията и настройките на Вашия монитор. Моля, преди да направите поръчка, да направите справка с физическите цветови мостри, налични при Вашия оторизиран дилър.