Технологии Прилагаме най-новите решения

musso tech cover
Готов за действие

Musso е много издръжлива машина с надеждно пътно поведение, лесно приспособима към всяка възникнала задача. Впечатляващата работа на двигателя и оптималното му поведение при различни условия правят шофирането забавно и лесно. Изключителният въртящ момент в ниски обороти и максималният въртящ момент, поддържан в широк работен диапазон, осигуряват мощен старт и превъзходно ускорение при изпреварване.

Турбодизеловият двигател на Musso с мощност 202 к.с. осигурява 441 Нм теглителна мощ, а непостоянното 4x4 задвижване с понижаваща предавка и електронни асистенти за водача (Електронна Програма за Стабилност и Активна Защита от Преобръщане) ви осигуряват здрав контрол на пътя и извън него.


Двигател и трансмисии Страхотна тяга и плавно превключване

musso engine
Двигател: 220 e-XDi

Новият високоефективен и изключително тих 220 e-XDi турбодизелов двигател достига 202 к.с. мощност при 3800 об./мин. и максимален въртящ момент от 441 Нм при 1,600~2,600 об./мин. Проектиран за висок въртящ момент от много ниски обороти, той осигурява безпроблемно пътуване, независимо от условията, независимо от товара.

Автоматична трансмисия

6-степенната автоматична скоростна кутия на Musso е от реномирания японския производител Aisin SEIKI. Известна е с безпроблемното превключване на скоростите и успешно се справя с 441-нютонметровия въртящ момент, произведен от новия двигател на Musso.

Ръчна трансмисия

6-степенната ръчна скоростна кутия с плавно превключване Ви осигурява пълен контрол, независимо от условията. Идеална е за шофиране извън пътя и за теглене или пренасяне на най-тежките товари.


Задвижване Непостоянно 4x4 със заключване на диференциала

musso 4x4
Непостоянно 4x4

За по-голяма ефективност и икономия на гориво Musso е оборудван със система за непостоянно 4х4, която задвижва задните колела при нормални пътни условия. Задвижването на 4-те колела може да бъде избрано по електронен път, когато е необходимо, а за най-тежките условия извън пътя е на разположение понижаваща предавка.

musso locking differential
Заключване на диференциала

При кал или сняг гумата от едната страна може да започне да приплъзва или дори да загуби контакт с пътната настилка. Ако това се случи, заключващият диференциал ще ограничи двете колела на една и съща ос до една и съща скорост на въртене, което ще позволи на автомобила да си възвърне сцеплението.


Окачване Две възможности според предназначението

musso 5-link suspension
5-звенно независимо задно окачване
musso leaf spring suspension
Задно окачване с листови ресори

Сигурност Винаги с приоритет

musso safety cover
Солидна конструкция върху рама

Концептуално новата четирислойна рама не допуска шума от пътя и от двигателя в кабината. Същевременно, в случай на катастрофа, свежда до минимум възможността за нараняване на хората в автомобила.


musso airbags
6 въздушни възглавници

Безопасността на Musso се повишава с разгръщането на 6 въздушни възглавници:

• Въздушна възглавница за седалката на водача

• Въздушна възглавница за седалката на пътника до водача

• Странични въздушни възглавници на първия ред седалки (лява и дясна)

• Въздушни възглавници-завеси (лява и дясна)