Изискан салон в черно и металик

Шофьорско място с изобилие от екстри

Издържано в черната гама, централното табло на Korando Sports дава усещане за изисканост и авангардност. Воланът е отопляем, регулируем във височина и облечен с естествена кожа. Карбоновата шарка на декоративните апликации подчертава елегантността на скоростния лост. Оранжевата подсветка на уредите и на аудиосистемата улеснява разчитането на показанията през нощта и същевременно създава мека и уютна атмосфера в купето.


Korando Sports trip computer

LED арматурно табло и бордови компютър

Бордовият компютър с дисплей, разположен в центъра на арматурното табло, следи и записва пробега, времето и разхода на гориво по време на път. Шестте възможни настройки на осветеността оптимизират видимостта според конкретния час на деня или нощта, а високоефективните светодиоди подобряват четивността на показанията.

Korando Sports tilting 2nd row seatbacks

Многофункционални контролни лостове

Толкова много уреди за управление, събрани в един-единствен компактен и интуитивен инструмент! Водачът може виртуозно да оперира с две такива "вълшебни пръчици", разположени от двете страни на волана, а в допълнение на това има и 8 контролни бутона на самия волан, които лесно могат да се достигат с палците на ръцете.

Пет места

Проектирани за практичност и удобство

Интериорът на Korando Sports е толкова приятен, колкото изглежда. Седалките могат да бъдат поръчани с тапицерия от естествена кожа или висококачествена текстилна дамаска, а като опция може да им се добави подгряване. Креслото на водача се движи в 8 посоки за прецизна настройка към всяка фигура, докато пътническата седалка се настройва в 4 посоки. В просторното купе са предвидени и множество места за съхранение на малки и големи предмети.


Korando Sports adjustable seats

Ултракомфортни предни седалки

Шофьорската седалка може да се настройва според фигурата на водача в 8 посоки, а тази на пътника отпред - в 4 посоки.

Korando Sports tilting 2nd row seatbacks

Регулируеми облегалки на втория ред

Пътниците на задните седалки могат да накланят облегалките си назад под ъгъл до 29 градуса за по-комфортно пътуване.


Korando Sports heated seats

Отопляеми предни и задни седалки

глезят водача и пътниците с топлина в студените дни.

Korando Sports automatic AC

Изцяло автоматичен климатик

осигурява целогодишно приятна температура в купето.