Забележителен външен вид

Вдига високо летвата

Цялостният дизай на новия Korando Sports е подчинен на внушението за динамика и мощ. Резките щрихи на предния капак, шестоъгълната радиаторна решетка и ъгловатите черни фарове смесват по уникален начин динамизъм и изтънченост. Необичайната мрежеста шарка на радиаторната решетка подчертава спортното излъчване на предницата. Профилът и задната част са с модерен ъгловат дизайн, подхождащ на мъжественото лице на новия Korando Sports.
Готови ли сте да бъдете забелязвани? Доминиращото присъствие на новия Korando Sports ще Ви позволи да се откроите от тълпата където и да се намирате.


Korando Sports logo emblem

Качество в детайла


Разгледайте новия Korando Sports отблизо. Ще бъдете приятно изненадани от екстрите, които ще откриете и очаровани от високото качество на всеки един детайл.

Без компромиси! Този луксозен пикап е проектиран да следва Вашия волен дух и поривите на сърцето Ви с увереност и стил.


Korando Sports radiator grille

Решетка с форма на крила

Мрежестата радиаторна решетка е с форма на разтворени за полет крила и е покрита с хром и черен гланц за още по-импозантен вид.

Korando Sports daytime running lights

Дневни светлини

Интегрираните в предната броня прозрачни дневни светлини са включени в стандартното оборудване за европейския пазар, съгласно нормите на ЕС.


Korando Sports headlights

Ъгловати черни фарове

Обрамчените с хром черни фарове са с авангарден ъгловат дизайн, подсилващ впечатлението за висока класа и висока якост на автомобила.

Korando Sports sunroof

Люк на покрива

Плъзгащият се люк, характерен за спортните автомобили, изглежда страхотно и позволява да се насладите пълноценно на хубавото време.

Екипиран да Ви помага в работата

...и да направи почивката Ви още по-приятна

Korando Sports се вписва по дефиниция във всеки активен стил на живот. Товарната му платформа е с площ от 2 кв. м и при спусната задна врата може да вози мотоциклети, планински велосипеди, екипировка за къмпинг и ски, работни инструменти и други дълги или обемисти товари. Този солиден високопроходим пикап ще Ви отведе до Вашата цел комфортно и сигурно, независимо дали пътувате по работа или за удоволствие.


Korando Sports surf

Просторна товарна платформа

Оставете багажния отсек отворен за лесен достъп до товарната платформа с площ от 2.04м². Изцяло облицованият багажник има вградени точки за укрепване на товарите. С невероятната си практичност, удобство и универсалност, Korando Sports е готов да посрещне всички предизвикателства на живота.

Korando Sports half top

Стилен трансформър

Предлаганите като опция висок и нисък хардтоп превръщат пикапа в пълноценен SUV. Te хармонират с основното тяло по стил и цвят, оборудвани са с отопление на задното стъкло, плъзгащо се предно стъкло, светодиодно вътрешно осветление, централно заключване, отварящи се странични прозорци, релси на покрива и др. екстри.


Korando Sports tyre pressure monitoring system

Подходящи гуми и джанти


18-цоловите джанти на Korando Sports са без фланец, което ги прави да изглеждат един размер по-големи от стандартните лети джанти.
Предлаганата като опция система за контролиране на налягането в гумите (TPMS) предупреждава водача ако някоя от гумите има нужда да бъде напомпана или спадната, което подобрява както сигурността, така и горивната ефективност.

Korando Sports 18 inches Hyper silver wheels

18" сребристи лети джанти

Korando Sports 18 inches alloy wheels

18" лети джанти

Korando Sports 16 inches light alloy wheels

16" лети джанти

Изразете себе си

Korando Sports е проектиран да стимулира и петте сетива

Изборът на цвят на автомобила отразява в голяма степен личността на неговия собственик.
От нежното "Благородно бяло" до класическото "Космическо черно", Korando Sports може да бъде поръчан в седем класни разцветки.

Изберете своя цвят като кликнете върху него:

Grand White
Grand White
Fine Silver
Fine Silver
Marble Grey
Marble Grey
Indian Red
Indian Red
Fijian Blue
Fijian Blue
Rocky Brown
Rocky Brown
Space Black
Space Black

Забележка за цветовете: Цветовете на боята може леко да се различават от показаните снимки поради особеностите на фотографията и настройките на Вашия монитор. Моля, преди да направите поръчка, да направите справка с физическите цветови мостри, налични при Вашия оторизиран дилър.