Дизайнерска концепция

Спортен пикап

Korando Sports дизайнерски концепт

Целта на концепта SUT 1 е простичка - да се превърне в най-добрия пикап на света. Проектиран в духа на цялостната дизайнерска философия на SsangYong Motor, а именно "елитен, силен, специален" проектът SUT 1 добавя нов, модерен стил към класическия пикап дизайн. Със своя просторен интериор, остри щрихи и рязко открояващи се фарове, този динамичен, як и модерен пикап е идеален както за къмпинг и ски пътешествия, така и за работа или ежедневно шофиране в града.

При проектирането на SUT 1 са взети под внимание както сигурността, така и удобството на пътниците, което се вижда от включените екстри като електрически люк, аудиосистема с Bluetooth, камера за обратно виждане и бордови компютър. Системите за сигурност включват ESP, въздушни възглавници и др. За да покрие и надхвърли стандартите за екологичност и висока горивна ефективност, очаквани от един съвременен автомобил, пикапът е задвижван от ново поколение двулитров Active Diesel двигател с директно впръскване, който отговаря на европейския еко-стандарт Euro 5, има отличен разход на гориво и ниски емисии на въглероден двуокис.

Активен пътешественик

предизвикващ най-добрите в своя клас

Korando Sports концепт предница

Интелигентен и силен

Концептът SUT 1 изразява идентичността на SsangYong чрез своя интелигентен и атлетичен дизайн. Силуетът на фаровете и радиаторната решетка с форма на разперени крила му придават стилен вид, а геометричните линии, особено добре изразени в шестоъгълната радиаторна решетка и трапецовидната броня, допълват внушението за сила.

Корандо Спортс концепт задница

Възхитително хедонистичен

В допълнение към просторното 5-местно купе, концептуалният SUT 1 предлага фундаментална практичност, която помага на хората да се наслаждават на всички аспекти на живота - както на ежедневието в обществото, така и на бягството сред природата. Добавените оф-роуд гуми и ролбар безупречно кореспондират с широката товарна платформа от 2 кв. м, позволяваща лесно транспортиране на екипировка за екстремни спортове.

Автомобил с много таланти

допълващ фамилията Корандо

Korando Sports финален дизайн на прототипа

Модерен стил отвън и отвътре

Финалният дизайн на прототипа SUT-1, еволюирал в стила на всъдехода Korando, бе представен като предпроизводствена версия на бъдещия пикап на SsangYong по време на Международното автомобилно изложение в Женева.

Производствената версия, логично наречена Korando Sports, изведе на пазара един усъвършенстван пикап от нова класа, съчетаващ в себе си окачването, двигателя и изтънченото купе на на лек автомобил с комфорта, пространството и високото положение на седалките, типични за SUV и грубата работна сила на товарен пикап.

Търсите високопроходим автомобил, който да се впише в натовареното Ви ежедневие? Какво ще кажете за як работен пикап, който вози като шефска кола? Динамичен транспортер за следващото Ви уикенд-приключение с товароносимост от цял тон и 2.7 тона теглителен капацитет? Стилен семеен 4x4 с невероятно гъвкаво товарно пространство?

Mожете да спрете да търсите, защото Корандо Спортс има всичко това. Колко прекрасно е чувството да управляваш автомобил с толкова много таланти!