Дизайнерска концепция

ksport design cover
Спортен пикап

Целта на концепта SUT 1 е простичка - да се превърне в най-добрия пикап на света. Проектиран в духа на цялостната дизайнерска философия на SsangYong Motor, а именно "елитен, силен, специален" проектът SUT 1 добавя нов, модерен стил към класическия пикап дизайн. Със своя просторен интериор, остри щрихи и рязко открояващи се фарове, този динамичен, як и модерен пикап е идеален както за къмпинг и ски пътешествия, така и за работа или ежедневно шофиране в града.

При проектирането на SUT 1 са взети под внимание както сигурността, така и удобството на пътниците, което се вижда от включените екстри като електрически люк, аудиосистема с Bluetooth, камера за обратно виждане и бордови компютър. Системите за сигурност включват ESP, въздушни възглавници и др. За да покрие и надхвърли стандартите за екологичност и висока горивна ефективност, очаквани от един съвременен автомобил, пикапът е задвижван от ново поколение двулитров Active Diesel двигател с директно впръскване, който отговаря на европейския еко-стандарт Euro 5, има отличен разход на гориво и ниски емисии на въглероден двуокис.


Активен пътешественик Предизвикващ най-добрите в своя клас

design concept 1
Интелигентен и силен

Концептът SUT 1 изразява идентичността на SsangYong чрез своя интелигентен и атлетичен дизайн. Силуетът на фаровете и радиаторната решетка с форма на разперени крила му придават стилен вид, а геометричните линии, особено добре изразени в шестоъгълната радиаторна решетка и трапецовидната броня, допълват внушението за сила.

design concept 2
Възхитително хедонистичен

В допълнение към просторното 5-местно купе, концептуалният SUT 1 предлага фундаментална практичност, която помага на хората да се наслаждават на всички аспекти на живота - както на ежедневието в обществото, така и на бягството сред природата. Добавените оф-роуд гуми и ролбар безупречно кореспондират с широката товарна платформа от 2 кв. м, позволяваща лесно транспортиране на екипировка за екстремни спортове.


Автомобил с много таланти Допълващ фамилията Корандо

design concept 3
Модерен стил отвън и отвътре

Финалният дизайн на прототипа SUT-1, еволюирал в стила на всъдехода Korando, бе представен като предпроизводствена версия на бъдещия пикап на SsangYong по време на Международното автомобилно изложение в Женева.

Производствената версия, логично наречена Korando Sports, изведе на пазара един усъвършенстван пикап от нова класа, съчетаващ в себе си окачването, двигателя и изтънченото купе на на лек автомобил с комфорта, пространството и високото положение на седалките, типични за SUV и грубата работна сила на товарен пикап.

Търсите високопроходим автомобил, който да се впише в натовареното Ви ежедневие? Какво ще кажете за як работен пикап, който вози като шефска кола? Динамичен транспортер за следващото Ви уикенд-приключение с товароносимост от цял тон и 2.7 тона теглителен капацитет? Стилен семеен 4x4 с невероятно гъвкаво товарно пространство?

Mожете да спрете да търсите, защото Корандо Спортс има всичко това. Колко прекрасно е чувството да управляваш автомобил с толкова много таланти!


Екстериор Забележителен външен вид

exterior cover
Вдига високо летвата

Цялостният дизайн на новия Korando Sports е подчинен на внушението за динамика и мощ. Резките щрихи на предниякапак, шестоъгълната радиаторна решетка и ъгловатите черни фарове смесват по уникален начин динамизъм иизтънченост. Необичайната мрежеста шарка на радиаторната решетка подчертава спортното излъчване на предницата.Профилът и задната част са с модерен ъгловат дизайн, подхождащ на мъжественото лице на новия Korando Sports.

Готови ли сте да бъдете забелязвани? Доминиращото присъствие на новия Korando Sports ще Ви позволи да сеоткроите от тълпата където и да се намирате.


exterior emblem
Качество в детайла

Разгледайте новия Korando Sports отблизо.Ще бъдете приятно изненадани от екстрите, които ще откриете и очаровани от високото качество на всеки един детайл.

Без компромиси! Този луксозен пикап е проектиран да следва Вашия волен дух и поривите на сърцето Ви сувереност и стил.


exterior grill
Решетка с форма на крила

Мрежестата радиаторна решетка е с форма на разтворени за полет крила и е покрита с хром и черен гланц за ощепо-импозантен вид.

exterior lights
Дневни светлини

Интегрираните в предната броня прозрачни дневни светлини са включени в стандартното оборудване за европейския пазар, съгласно нормите на ЕС.


exterior headlights
Ъгловати черни фарове

Обрамчените с хром черни фарове са с авангарден ъгловат дизайн, подсилващ впечатлението за висока класа и висока якост на автомобила.

exterior sunroof
Люк на покрива

Плъзгащият се люк, характерен за спортните автомобили, изглежда страхотно и позволява да се насладите пълноценно на хубавото време.


Екипиран да Ви помага в работата...

exterior cover
...и да направи почивката Ви още по-приятна

Korando Sports се вписва по дефиниция във всеки активен стил на живот. Товарната му платформа е с площ от2 кв. м и при спусната задна врата може да вози мотоциклети, планински велосипеди, екипировка за къмпинг иски, работни инструменти и други дълги или обемисти товари. Този солиден високопроходим пикап ще Ви отведедо Вашата цел комфортно и сигурно, независимо дали пътувате по работа или за удоволствие.


exterior back 1
Просторна товарна платформа

Оставете багажния отсек отворен за лесен достъп до товарната платформа с площ от 2.04м². Изцялооблицованият багажник има вградени точки за укрепване на товарите. С невероятната си практичност,удобство и универсалност, Korando Sports е готов да посрещне всички предизвикателства на живота.

exterior back 2
Стилен трансформър

Предлаганите като опция висок и нисък хардтоп превръщат пикапа в пълноценен SUV. Te хармонират сосновното тяло по стил и цвят, оборудвани са с отопление на задното стъкло, плъзгащо се предно стъкло,светодиодно вътрешно осветление, централно заключване, отварящи се странични прозорци, релси напокрива и др. екстри.


Цветова палитра

Изборът на цвят на автомобила отразява в голяма степен личността на неговия собственик. От нежното "Благородно бяло" до класическото "Космическо черно", Korando Sports може да бъде поръчан в различни класни разцветки.

Изборът на цвят на автомобила отразява в голяма степен личността на неговия собственик. От нежното "Благородно бяло" до класическото "Космическо черно", Korando Sports може да бъде поръчан в различни класни разцветки.

Забележка за цветовете: Цветовете на боята може леко да се различават от показаните снимки поради особеностите на фотографията и настройките на Вашия монитор. Моля, преди да направите поръчка, да направите справка с физическите цветови мостри, налични при Вашия оторизиран дилър.

Grand White
Grand White
Fine Silver
Fine Silver
Space Black
Space Black

Забележка за цветовете: Цветовете на боята може леко да се различават от показаните снимки поради особеностите на фотографията и настройките на Вашия монитор. Моля, преди да направите поръчка, да направите справка с физическите цветови мостри, налични при Вашия оторизиран дилър.


Интериор Изискан салон в черно и металик

interior cover
Шофьорско място с изобилие от екстри

Издържано в черната гама, централното табло на Korando Sports дава усещане за изисканост и авангардност. Воланът е отопляем, регулируем във височина и облечен с естествена кожа. Карбоновата шарка на декоративните апликации подчертава елегантността на скоростния лост. Оранжевата подсветка на уредите и на аудиосистемата улеснява разчитането на показанията през нощта и същевременно създава мека и уютна атмосфера в купето.


dashboard
LED арматурно табло и бордови компютър

Бордовият компютър с дисплей, разположен в центъра на арматурното табло, следи и записва пробега, времето и разхода на гориво по време на път. Шестте възможни настройки на осветеността оптимизират видимостта според конкретния час на деня или нощта, а високоефективните светодиоди подобряват четивността на показанията.

controls
Многофункционални контролни лостове

Толкова много уреди за управление, събрани в един-единствен компактен и интуитивен инструмент! Водачът може виртуозно да оперира с две такива "вълшебни пръчици", разположени от двете страни на волана, а в допълнение на това има и 8 контролни бутона на самия волан, които лесно могат да се достигат с палците на ръцете.


Пет места

interior seats
Проектирани за практичност и удобство

Интериорът на Korando Sports е толкова приятен, колкото изглежда. Седалките могат да бъдат поръчани с тапицерия от естествена кожа или висококачествена текстилна дамаска, а като опция може да им се добави подгряване. Креслото на водача се движи в 8 посоки за прецизна настройка към всяка фигура, докато пътническата седалка се настройва в 4 посоки. В просторното купе са предвидени и множество места за съхранение на малки и големи предмети.


seats 1
Ултракомфортни предни седалки

Шофьорската седалка може да се настройва според фигурата на водача в 8 посоки, а тази на пътника отпред - в 4 посоки.

seats 2
Регулируеми облегалки на втория ред

Пътниците на задните седалки могат да накланят облегалките си назад под ъгъл до 29 градуса за по-комфортно пътуване.


seats 3
Отопляеми предни и задни седалки

Глезят водача и пътниците с топлина в студените дни.

seats 4
Изцяло автоматичен климатик

Осигурява целогодишно приятна температура в купето.